Mrkvová torta
Obľúbený a chutný koláčik z mrkvy a orechov, s voňavou pomarančovo-mrkvovou polevou
Zloženie: smotanová nátierka, hnedý cukor, polohrubá múka, vajcia, pomaranče, slnečnicový olej, mrkva, práškový cukor, vlašské orechy, sóda bikarbóna, kypriaci prášok, škorica
hmotnosť korpusu: 1 220 gramov
priemer korpusu: 25 cm
spotrebovať do: 48 hodín
skladovať do: +8°C Alergény: 1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody) 3. Vajcia a výrobky z nich 7. Mlieko a výrobky z neho 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
30.00 €

|